Sofware developer (40-32 uur)

Wil je werken in het hart van de digitale dienstverlening en bijdragen aan het slim uitwisselen van (product) data tussen bedrijven in dezelfde keten? Wil je werken binnen een organisatie die daar een leidende positie in heeft? Ben je een enthousiaste en inventieve software developer die het leuk vindt om in teamverband te werken? Om eersteklas producten, diensten en oplossingen te ontwerpen voor onze klanten?

Dan is deze vacature als back-end/full stack software developer misschien wel jouw baan!

Dit is jouw functie

Als software developer bij GS1 maak je een belangrijk onderdeel uit van het agile development team en werkt daarin samen met andere developers aan meerdere applicaties. Je ontwikkelt, test en onderhoudt nieuwe en bestaande applicaties. Samen met je teamgenoten zorg je ervoor dat deze applicaties, die door veel klanten gebruikt worden, in alle opzichten soepel werken. Je hebt aandacht voor jouw en andermans code en je helpt anderen om beter te worden.

Dit ga je doen

 • Samen met de Product Owner, Solution architect en de andere ontwikkelaars in het team vertalen van gebruikers- en businesswensen naar werkende software.
 • Ontwikkelen, testen en onderhouden van nieuwe en bestaande applicaties en interfaces samen met de andere ontwikkelaars.
 • Bestaande applicaties naar een hoger plan tillen volgens de architectuur principes van GS1.

Dit vind jij belangrijk in je werk

 • Werken in een interessante en dynamische organisatie die nauw samenwerkt met haar klanten.
 • Aandacht voor groei en persoonlijke ontwikkeling, onder andere door trainingen en opleidingen.
 • Een informele werksfeer waarin meerdere teams met elkaar samenwerken. Collega’s en klanten zorgen ervoor dat je steeds weer wordt uitgedaagd.

Hier herken je jezelf in

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van en ervaring met agile werken.
 • Je bent een teamspeler die met een development team wil excelleren en mede eigenaarschap neemt op de output van het team.
 • Je hebt kennis/ervaring met moderne tools en technieken voor development zoals: C#, .NET, Azure, REST services.
 • Je hebt enige ervaring met technieken voor front-end development zoals JavaScript, Front-End frameworks zoals Vue.js en CMS Umbraco.
 • Ervaring met het werken binnen een grotere codebase.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Ga je als software developer bij ons aan de slag, dan kom je terecht in een prettige, informele werksfeer. De vacature van software developer is bij voorkeur een functie voor 40 uur per week met een optie voor 32 uur met standplaats Amstelveen. We werken deels vanaf kantoor, deels vanuit huis.

GS1 biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden waaronder standaard 38 vakantiedagen en een goede pensioenvoorziening.

GS1 Nederland, jouw nieuwe werkgever?

We werken met ongeveer 80 collega’s vanuit een modern pand in een stadspark in Amstelveen en dat combineren we met werken vanuit huis. GS1 Nederland is hét kennisplatform en dé serviceorganisatie voor het uitwisselen van master productdata. Binnen Nederland zijn we voor veel verschillende sectoren actief en internationaal vormen we onderdeel van een wereldwijd GS1 netwerk. Bedrijven gebruiken onze wereldwijd toegepaste standaarden om producten op hun reis door de keten te kunnen volgen. De producten krijgen unieke identificatie mee en met de productdata die je eraan koppelt, vertelt elk product zijn eigen verhaal.

We zijn samen met onze klanten op weg naar efficiënte, duurzame en transparante ketens. We werken voor supermarkten, ziekenhuizen, kledingwinkels, bouwmarkten, online marktpartijen en leveranciers. GS1 Nederland is not-for-profit en we werken voor bijna 30.000 bedrijven. De wereldwijde GS1 organisatie is actief in 114 landen met een klantenbestand van ruim 2 miljoen bedrijven.

Lijkt dit je wat? Solliciteer nu!

Spreekt deze functie je aan? Als je vragen hebt of direct wil solliciteren, ontvangen wij graag jouw vragen dan wel motivatie en CV per e-mail, t.a.v. Anneke Gimbel, Manager HR: hr@gs1.nl.

X