Accountmanager Healthcare (32-40 uur)

Als je het leuk vindt om veel te netwerken binnen de gezondheidszorgmarkt en impact te maken door bij te dragen aan patiëntveiligheid, betaalbaarheid en efficiency in de zorg, dan is de functie van accountmanager Healthcare een baan voor jou!

Dit is jouw functie

Als accountmanager Healthcare breng je in kaart hoe logistieke processen en informatiestromen in zorginstellingen zijn ingericht. Je adviseert en motiveert de zorginstellingen over het gebruik van onze standaarden deze processen te optimaliseren. In samenwerking met je collega’s uit het Healthcare-team doe je voorstellen voor de juiste oplossing(en) per zorginstelling. Je rapporteert aan de sectormanager Healthcare.

Je ontwikkelt een duurzame relatie met je klanten. Vanwege je achtergrond kun je echt impact maken doordat je verstand hebt van bedrijfsprocessen en de bijdrage die onze standaarden hierin kunnen leveren.

Dit ga je doen

 • Je onderhoudt intensief contact met bestaande klanten en vertaalt hun wensen naar mogelijke oplossingen.
 • Je brengt bezoeken aan nieuwe klanten en verschaft hen inhoudelijke informatie. Je uitleg is niet  alleen klantgericht, maar ook technisch onderbouwd.
 • Je brengt je gedegen kennis van data oplossingen over aan klanten.
 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten en collega’s.

Jouw profiel

De functie van accountmanager is veelzijdig: Je bent generalist en toch ook specialist. Je vindt het leuk om klanten te adviseren en te overtuigen en verdiept je tegelijkertijd in de technische mogelijkheden.
Je bent in staat om op verschillende niveaus helder te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en in het Engels. Om deze rol succesvol te kunnen uitvoeren heb jij daarnaast:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Aantoonbare affiniteit met data(management) en software/technology.
 • Ervaring met projectmanagement.
 • Affiniteit met de Healthcare sector.
 • Een positieve, klantgerichte, kwaliteitsgerichte en pragmatische instelling.
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wij bieden

Ga je als accountmanager Healthcare bij ons aan de slag, dan kom je terecht in een internationale werkomgeving en een interessant en dynamisch stakeholdersveld. In deze uitdagende omgeving ben je  direct betrokken bij de Healthcare sector. De vacature van accountmanager Healthcare is een functie voor 4 of 5 dagen per week met standplaats Amstelveen.

Onze organisatie

GS1 Nederland is een platform en serviceorganisatie voor het delen van productdata. Wij zijn het enige officiële verkoopkanaal voor GS1 artikelcodes en helpen klanten op weg naar efficiënte, transparante en duurzame ketens. Dat kan als je producten en locaties uniek identificeert en daar productdata aan koppelt. Het delen van data gaat over landgrenzen heen. Met de internationaal gebruikte standaarden en oplossingen kunnen bedrijven over de hele wereld gebruikmaken van dezelfde data.

We werken met ongeveer 80 collega’s vanuit een modern pand in een prachtig stadspark in Amstelveen.
Binnen Nederland zijn we voor veel verschillende sectoren actief en internationaal vormen we onderdeel van een wereldwijd GS1 netwerk.
Medewerkers van GS1 ervaren veel vrijheid in de invulling van hun rol en er is volop gelegenheid voor groei en persoonlijke ontwikkeling, onder andere door ruime mogelijkheden voor trainingen en opleidingen. Een informele werksfeer waarin teams veel met elkaar samenwerken, zorgt voor positieve uitdagingen. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en wil je meer weten? Neem contact op met Hans Lunenborg, Sectormanager Healthcare, telefoonnummer 06 15 44 96 44 of Anneke Gimbel, Manager HR, telefoonnummer 020 511 38 20. Graag ontvangen wij jouw motivatie en CV per e-mail t.a.v. Anneke Gimbel, Manager HR: hr@gs1.nl.

X