Wijziging aanvragen

Doe-het-zelf, tuin & dier

Voldoet het datamodel niet aan je wensen?

In (online) winkels groeit het productaanbod en om te voldoen aan wetgeving is ook steeds meer data nodig. Vier keer per jaar is er daarom een update van het GS1 Benelux datamodel: bijvoorbeeld in validaties, de invoerinstructie, velden of codes.

Het kan zijn dat je bepaalde data wilt delen of ontvangen, maar dat dit nog niet kan via het huidige datamodel. Dan kun je een zogenaamd wijzigingsverzoek indienen zodat het datamodel ook aan jouw wensen voldoet! Want bedrijven in de sector bepalen namelijk samen welke productdata er in het Benelux datamodel voor de sector staat.

  • In het document ‘Proces indienen wijzigingsverzoek’ hieronder staat hoe het proces van wijzigingsverzoeken verloopt en meer informatie over het gebruik van de template.
  • Je kunt via dit formulier een wijziging aanvragen voor een aanpassing specifiek voor de sector doe-het-zelf, tuin en dier. 
  • Voor grotere en/of complexere wijzigingsaanvragen kun je het GS1 template te gebruiken dat je hieronder vindt.  
  • Na het indienen van een verzoek nemen wij deze in behandeling. Als het wijzigingsverzoek in de komende sprint wordt opgenomen, krijg je toegang tot Microsoft Teams waarin je alle verzoeken kunt volgen.

 

X